Pascal De Luxe


Tilpas din DUX seng efter dine personlige behov

Skjult under stofbetrækket på en DUX seng gemmer sig resultatet af over 85 års forskning.

Dux’ måske mest unikke innovation - Pascal systemet - er et avanceret spiralsystem med flytbare kassetter, der gør, at du kan tilpasse din seng efter dine personlige behov, når du vil, og så ofte du vil. Det er hemmeligheden bag en rigtig god nats søvn.

 

Kroppens tre komfortzoner

Pascal (Pa) er en måleenhed, der måler tryk - eksempelvis trykket mellem kroppen og sengens spiraler. 

Pascal systemets flytbare kassetter er opdelt efter kroppens tre komfortzoner - skuldre, hofte og ben - for optimal komfort. 

 

Åbn/lyn det øverste lag af på modellerne DUX 3003, 6006 og 8008.

Afhængig af størrelsen fås sengene med op til 6 udskiftelige spiral/fjederkassetter - 3 kassetter i hver side ved en dobbeltseng. 

Pascal kassetterne kommer i forskellige hårdheder blød, medium, fast og ekstrafast.

Tilpas Pascal kassetterne efter dine egne ønsker og behov, det vil sige, at du har mulighed for individuelt at tilpasse din egen side af sengen for optimal sengestøtte og komfort.

Det er hemmeligheden bag en rigtig god nats søvn.

DUX er mere end bare en seng - det er et middel til velvære. 

 

Dyb søvn – det vigtigste stadie

Det ultimative formål med DUX systemet er at muliggøre dyb søvn, da dette søvnstadie er det vigtigste og mest fordelagtige.

Forskere på Karolinske Institut i Stockholm - det prestigefyldte medicinske universitet, der tildeler blandt andet Nobelprisen i Fysiologi og Medicin - udførte en undersøgelse af effekten af forskellige typer af madrasser på kroppen og søvnkvaliteten. 

Deres resultat viste, at de der sov på en DUX seng, ikke kun sov hurtigere, men forblev i dyb søvn længere - cirka 1 time mere hver nat. 

Dette er ekstremt vigtig for dit helbred, da det er under dyb søvn at kroppen og immunsystemet blive repareret og genopbygger sig selv.

 

Glæd dig til at komme ind og prøve en DUX seng i Duxiana, Gothersgade i København.

 

Mål

Bredde: 80CM, 90CM, 105CM, 120CM, 140CM, 160 CM, 180CM, 210CM

Længde: 200CM, 210CM, 220CM

Højde: 10cm

Åbningstider

Mandag - fredag

Lørdag

10.00-18.00

10.00-15.00